• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85


 • gratis verzending
  bij orders vanaf €50,-
 • werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

Sets

Ben je op zoek naar een complete set voor thuis of op locatie?

Dan ben je bij Dj Stunter aan het juiste adres.

Onze collectie bestaat uit producten voor iedereen. Van die leuke bluetooth speaker voor je zoon of dochter, naar een Karaoke set voor jezelf of een complete set voor jou als ervaren Dj. 

Wanneer je veel power nodig hebt zijn 2.1 speakersets de oplossing. Ze zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en met 2 of 4 speakers en 1 of 2 sub woofers.

De actieve speakersets zijn speciaal voor jou samengesteld als complete set om je feestje, mancave, clubgebouw of andere locatie te voorzien van geluid, lichteffecten en zelfs rook. Ook aan de Dj controllers, hoofdtelefoon en statieven is gedacht. Met de meegeleverde microfoon trek je zeker de aandacht. Deze sets zijn portable, maar je kunt ze natuurlijk ook gewoon een vaste opstelling geven.

De Complete Dj sets zijn ingedeeld in Controller sets en Recording sets.
De controller sets bestaan uit speaker(s), hoofdtelefoon en natuurlijk ook de controller. Bij de recording sets is vooral uitgegaan van monitor speakers, professionele microfoons en audio interfaces en bijbehorende kabels.
Zit er niet precies de set bij die jij zoekt? Je kunt het natuurlijk ook zelf samen stellen. Kijk daarvoor onder het kopje “studio” op onze homepage.

Welke speakers kunnen bij welke versterker? Deze vraag hebben we beantwoord in onze categorie Speaker en versterker sets. Hier staan diverse combinaties van versterkers en speakers, zodat je zeker weet dat alles bij elkaar past en je direct kunt gaan genieten van jouw favoriete muziek!

Ook de kleinste muziek liefhebber wordt bij Dj Stunter niet vergeten.
Voor kinderen is er veel keus, of je nu gaat voor die kleurrijke bluetooth speaker met lichteffect, of een hoofdtelefoon zodat ze ongestoord filmpjes kunnen kijken op de telefoon of tablet. Voor kinderen die wat meer willen dan alleen dansen, luisteren en zingen heeft Dj Stunter een aantal Dj controllers  en elektronische drumstellen. Maar ook een gave lichtshow mag natuurlijk niet ontbreken. Van deze sets kan door het hele gezin gebruik gemaakt worden, want samen genieten van muziek is toch het leukste wat er is!

  

Navigatie