• Werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
 • 2 jaar garantie op al onze producten
 • Onze winkel in Valkenswaard
 • Advies nodig? +31 (0)40 76 000 85
 • Vragen? Neem contact op
 • Werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
 • 2 jaar garantie op al onze producten
 • Onze winkel in Valkenswaard
 • Advies nodig? +31 (0)40 76 000 85
 • Vragen? Neem contact op

MANCAVE compleet maken met rook en lichteffecten

MANCAVE compleet maken met rook en lichteffecten

Een mancave is helemaal in!

Deze trend die is overgebleven uit het Corona tijdperk, is zeker niet de vervelndste!
Zeker gezien we een tijd verplicht thuis hebben moeten zitten is de mancave populairder dan ooit, en voor de man niet weg te denken!
Of de vrouw het nu leuk vind of niet, een mancave is een van de punten van de man die naast een garage word aangevinkt bij de makelaar wanneer er een nieuw huis moet worden uitgezocht. 

Heb je kamer over, of een schuurtje waar jij lekker kunt chillen met je vrienden, of heb je een paar jonge jongens waarvan je liever hebt dat ze thuis een biertje pakken met wat maten dan in de stad te laten zwerven?
Dan helpen wij jou graag om jou droom mancave aan te kleden!

Uiteraard staat de tap of een gevulde koelkast op nummer 1;
maar daarna komt toch echt het geen wat onmisbaar is in jou ruimte vol testosteron; dat is muziek, goed geluid, een mistmachine of rookmachine en lichteffecten!
Krijg je toch klachten van de buren? of nog erger van de vrouw, wees niet getreurd, voor hen hebben we gave gehoorbeschermers!
Vind de vrouw de gehoorbeschermers niet gaaf, of staat de kleur haar niet aan.
Dan kunnen we zelfs de hut voorzien van een silent disco systeem!!

Of je dit nu wilt verpakken in een mancave, bar of gewoon een ruimte met muziek en sfeer, de keuze is aan jou!

Wat heb je als eerste nodig om een ruimte van goede sfeer te kunnen voorzien?
We hebben hier onze top 5 aan sfeer producten voor je op een rijtje gezet. (chronologische volgorde)

 • BoomTone DJ F1000 1000 Watt rookmachine
  Deze rookmachine is een krachtige rookmachine die ervoor zorgt dat je lichteffecten nog beter tot uiting komen. Hij is voorzien van een metalen behuizing en heeft een indrukwekkende opbrengst van 150m3 per minuut! Natuurlijk hebben we diverse rookvloeistoffen, schoonmaak vloeistoffen en allerlei geurtjes in ons assortiment.

 

 • MacMah Multi-FX BAR
  De Multi-FX BAR is een compleet lichtsysteem, inclusief statief. De lichtbar is voorzien van 2 derby’s en 2 par spots. Deze lichtbar is plug & play, maar ook bestuurbaar via DMX. De set wordt compleet geleverd inclusief draagtas.

 

 • BoomTone DJ MaxiSpot 30
  Deze 30W LED moving head is voorzien van een zeer hoge lichtsterkte 30 Watt CREE LED, een 7 kleurenwiel en een 7 gobowiel. Door deze mogelijkheden is de spot veelzijdig in zijn mogelijkheden. Ben je op zoek naar iets aparts, dan is deze maxi spot echt iets voor jou!

 

 • BoomTone DJ Six Eyes RGB laser lichteffect
  BoomToneDJ Six Eyes RGB 6 diafragma LASER, biedt een zeer groot diafragma. Deze laser is voorzien van 6 bronnen waaronder 2 groene, 2 rode en 2 blauwe multibeams met roterend effect! Deze laser geeft een groots effect, zeker in combinatie met een goede rookmachine.

 

 • BoomTone DJ Kub500
  De KUB500 RGB is een RGB animatie Laser met maar liefst 128 voorgeprogrammeerde effecten. Je kunt de laser op automatish en geluidsgestuurd gebruiken, maar wil je er nog meer uit halen kun je je ze ook via DMX aansturen.

 

Met deze licht en rook effecten kun je je favoriete ruimte naar een hogere sfeer brengen, natuurlijk heeft DJ Stunter nog veel meer op het gebied van Licht en effectmachines. Ook mag de muziek niet ontbreken, maar dat is weer een ander verhaal, je kunt ook daarvoor genoeg inspiratie opdoen op DJ Stunter.nl