• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf Ä50,-
 • werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

De nieuwe KRK Rokit RP4 serie professionele studio monitor speakers

De nieuwe KRK Rokit RP4 serie professionele studio monitor speakers
Gepubliceerd: 20-11-2019
KRK is al meer dan een kwart eeuw de professionele keuze voor het mixen en beheersen van bekroonde producties over de hele wereld. Terwijl hij pionierde in een nieuwe opname-revolutie, is de KRK ROKIT-lijn sinds de oprichting de bestverkopende monitor ter wereld. De nieuwe ROKIT G4 (Generation 4) line-up is volledig opnieuw ontworpen en opnieuw ontworpen en breidt zich uit en overtreft de bestaande prestaties waarvoor de ROKIT's bekend zijn.

Uw creatieomgeving is de plaats die moet worden geconditioneerd zodat uw producties goed kunnen worden vertaald in de echte wereld. De nieuwe ROKIT G4-monitoren met DSP-gestuurde grafische EQ en 25 instellingen helpen uw akoestische omgeving terwijl ze nieuwe niveaus van veelzijdigheid bieden in een studiomonitor.

Onboard LCD Visual EQ: DSP-gestuurde grafische EQ met 25 instellingen helpt uw ​​akoestische omgeving te conditioneren en biedt nieuwe niveaus van veelzijdigheid in een studiomonitor. De platte instelling is geweldig voor de meeste omgevingen, maar lage, midden- en hoge frequentie-presets kunnen worden aangepast om veelvoorkomende problemen in verschillende geluidsomgevingen te compenseren. Deze functie is ook geweldig voor als u een andere EQ-reactie wilt tussen het maken van muziek en het mixen van muziek. De zelfstandige KRK Audio Tools-app die in de nabije toekomst beschikbaar zal zijn om te downloaden in de Google Play- en iOS-app-winkels, helpt ook bij het plaatsen van de monitor, niveau-aanpassing, subwooferniveau en hulp bij crossover-instellingen, polariteit en EQ.

Een bijpassend driverontwerp zorgt voor dezelfde sonische integriteit over alle frequenties en minimaliseert luistervermoeidheid, terwijl het een ongelooflijk gebalanceerde en heldere luisterervaring biedt. In navolging van de technologie en de erfenis van de ongeŽvenaarde V-serie 4-monitorlijn, zijn de nieuwe ROKIT G4-serie stuurprogramma's voorzien van een buitengewoon rigide materiaal met een hoge sterkte-gewichtsverhouding dat bekend staat om hoogwaardige geluidsweergave.

Hoge kwaliteit en verfijning brengen de luidsprekerbehuizing met lage resonantie samen, waar een nieuw ontworpen front-firing poort een uitzonderlijke low-end nauwkeurigheid, helderheid, extensie, punch en flexibele ruimtepositie biedt. Hoge dichtheid open cel akoestische Iso-schuim pads ontkoppelen de luidspreker van het oppervlak, waardoor trillingsoverdracht geminimaliseerd wordt voor verbeterde helderheid. Vloeistofmechanica volledig afgestemd op het hele systeem, resulterend in consistent luchtdrukgedrag bij elk volume, creŽert een ongekend heldere, brede, diepe en dynamische luisterend "sweet-spot" met ongelooflijke beeldvorming en 3D Soundstage.

In de kern stuurt een nieuw ontworpen, krachtige maar efficiŽnte aangepaste klasse D-eindversterker de luidsprekers gelijkmatig en efficiŽnter aan bij lagere bedrijfstemperaturen en verbetert de audio-integriteit. Een op maat gemaakte Brickwall Limiter schakelt automatisch op maximaal amp-niveau in om een ​​gebalanceerd geluid te behouden, het systeem te beschermen en verbeterde en bredere dynamiek te leveren. Hoewel echt betaalbaar, is de prijs niet eens in het ROKIT-gesprek - professionals kiezen ROKIT's voor hun beproefde en betrouwbare resultaten. De nieuwe ROKIT Generation 4 Line eigenlijk is ROKIT Science.

CategorieŽn: Producten
  

Navigatie