• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf Ä50,-
 • werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

Universal Audio Apollo Thundertbolt 3 audio interface

Universal Audio Apollo Thundertbolt 3 audio interface
Gepubliceerd: 12-11-2019

Met de Universal Audio Apollo Twin X kunnen muzikanten en producers eenvoudig tracken, overdubben en mixen met elite-klasse A / D- en D / A-conversie.Twee Unison-compatibele voorversterkers en beschikbare DUO of QUAD Core realtime UAD plug-in verwerking - alles in een desktop Thunderbolt 3 audio-interface voor Mac en Windows. Gebouwd op 60 jaar UA-ervaring op het gebied van audio-vakmanschap, overtreft Apollo Twin X vol vertrouwen alles in zijn klasse, met 127 dB D / A dynamisch bereik en een meegeleverde bundel UAD analoge emulatie plug-ins, waardoor je een volledig gevulde analoge studio krijgt, direct op je bureaublad. 
 

De UAD Apollo Twin X beschikt over twee Unison-compatibele microfoonvoorversterkers, waarmee u exacte mic voorversterkeremulaties van Neve, Helios, API, Manley, Universal Audio en nog veel meer kunt volgen. Exclusief voor UA Audio Interfaces, zorgt Unison-technologie voor de toon van deze veelgevraagde buis en solid-state microfoonpres - inclusief hun ingangsimpedantie, versterkingsstadium "sweet spots" en het circuitgedrag op componentniveau van de originele hardware.


Het geheim van Unison is de hardware-software-integratie tussen de microfoonvoorversterkers van Apollo en de ingebouwde UAD DUO of QUAD Core DSP Acceleration. Plaats eenvoudig een Unison-voorversterkerplug-in op uw microfooningang in Apollo Console-software, en deze configureert de impedantie van de Apollo-interface fysiek opnieuw - zodat u kunt genieten van de klassieke geluiden van 's werelds meest opgenomen microfoonvoorversterkers.

Met duizenden hits en honderden Grammy-winnende albums, worden Apollo-interfaces gebruikt om elke dag uitzonderlijk klinkende platen bij te houden. Om de toonaangevende generatie audioconversie van de desktop Apollo-interfaces te verbeteren, hebben de ingenieurs van UA de audioconversie van de Twin opnieuw ontworpen om een ​​opvallend dynamisch bereik van 127 dB en -117 dB THD + N te leveren, waardoor Apollo Twin X een ruimtelijk, organisch geluid krijgt dat wedijvert gemakkelijk met toegewijde high-end converters.

Direct uit de doos biedt Apollo Twin X een reeks ongelooflijke analoge emulatieplug-ins, waaronder 's werelds enige authentieke Teletronix LA-2A, 1176LN, Pultec EQ's en de UA 610-B Tube Preamp & EQ. Deze Realtime Analog Classics-plug-ins zijn ontwikkeld door UA's wereldberoemde team van algoritme-ingenieurs en bepalen de norm waarmee alle andere hardware-emulatie-plug-ins worden beoordeeld. Van de buiswarmte van de Pultec EQ op gitaren tot de zachte beperking van de LA-2A op zang, je opnames zullen een enorme sprong voorwaarts maken in rijk, sonisch complex analoog geluid.

Bestel de Universal Audio Apollo Twin X Duo of Universal Audio Apollo Twin X Quad op www.djstunter.nl

CategorieŽn: Producten
  

Navigatie