• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf €50,-
 • werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

De top 3 beste verkochte Equinox DJ producten

De top 3 beste verkochte Equinox DJ producten
Gepubliceerd: 12-11-2019
#1 Equinox Microbar Multi System Reloaded:

De Equinox Microbar Multi System Reloaded is een compacte, alles-in-één verlichtingspakket, het Equinox Microbar Multi-systeem Reloaded omvat een robuuste, zware standaard, heavy-duty roadbag, IR-afstandsbediening, 2 meerkleurige LED Parren en 3 lichteffecten inclusief derby, laser en stroboscoop gemonteerd op een T-bar. De 5 LED-effecten hebben een micro-formaat en lichtgewicht ontwerp. De gebruiker heeft controle over kleur, auto, geluid actief en DMX-modi, via het LED-display en drukknoppen. De IR-afstandsbediening biedt directe en eenvoudige bediening over verschillende bedieningsmodi: blackout, auto, geluid en kleur.


#2 Equinox Colour Raider Uplighter Pack:

De Equinox Colour Raider Uplighter Pack is veelzijdig en licht en is ideaal voor het verlichten van muren, functies en gevels. Elk armatuur is geladen met 4 x 4W RGBW-LED's die vloeiende kleurvervaging en veranderingen uitvoeren. Het ontwerp van de behuizing is voorzien van een snoot om verblinding te stoppen en een draaggreep met vlakke zit. Armaturen kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld om grotere gecoördineerde lichtshows te creëren en het pakket kan worden bediend via DMX of stand-alone modi, een infrarood afstandsbediening is ook inbegrepen voor eenvoudige bediening met een druk op de knop.
 

#3 Equinox Combi Booth System:

De Equinox Combi Booth System is een compacte en draagbare opvouwbare DJ-booth die wordt geleverd met zwarte en witte lycra doeken en een stevige draagtas voor bescherming tijdens transport. De DJ booth van Equinox is eenvoudig en snel op te zetten. Het werkblad van de DJ booth heeft een hoogte van 95 cm en is 100 cm breed en 50 cm diep. Plaats een lichteffect achter het witte lycra doek voor een fantastisch effect!
 
Categorieën: Producten
  

Navigatie