• Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • 2 jaar garantie op al onze producten
  • Onze winkel in Valkenswaard
  • Advies nodig? +31 (0)40 76 000 85
  • Vragen? Neem contact op
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • 2 jaar garantie op al onze producten
  • Onze winkel in Valkenswaard
  • Advies nodig? +31 (0)40 76 000 85
  • Vragen? Neem contact op

KARAOKE maakt elk feest extra gezellig

KARAOKE maakt elk feest extra gezellig

Met een karaoke systeem maak je ieder feest tot een succes!

Of je nu kunt zingen of niet, je hebt er altijd plezier mee! Er zijn natuurlijk veel verschillende opties, dus lees hier meer over welke set het beste geschikt voor je is! Voor iedere toepassing is er wel een passend karaoke systeem beschikbaar, maar welke past nou het beste bij jou?

Een van de meest populaire karaoke boxen voor kinderen zijn de iDance party speakers. Deze zijn in een aantal verschillende kleuren verkrijgbaar én hebben in de meeste gevallen een ingebouwde discolamp waardoor deze ideaal zijn voor op de slaapkamer van je zoon of dochter! Afhankelijk van het model heb je 1 of meerdere microfoon aansluitingen. De iDance BC100x heeft bijvoorbeeld 2 microfooningangen met echo en een discobol op de bovenzijde. En voor de hele kleine zangers en zangeressen is er ook een mini speaker beschikbaar in de vorm van de iDance sing 100, of de iDance sing 200 waar zelf nog een geluids effecten pad bij zit!

Wil je toch liever een wat grotere karaokespeaker met ingebouwde accu, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen? Bekijk dan eens iDance Groove 216, iDance groove 220 of de iDance groove 508. Deze speakers een discolamp waardoor je naast je eigen 'voice of holland' ook nog eens een leuke lichtshow neerzet. Door de ingebouwde accu kun je hem dus ook perfect gebruiken in je tuin, op vakantie, bij het zwembad etc.


Al deze karaoke speakers zijn voorzien van een aantal verschillende afspeelmogelijkheden, zodat je altijd je favoriete muziek af kunt spelen. Stream je leukste liedjes vanaf je smartphone of tablet via de bluetoothverbinding. Je kunt natuurlijk ook je apparatuur aansluiten via de AUX ingangen. Hoe dan ook is er altijd wel een manier dat je muziek kunt afspelen via bijvoorbeeld Spotify, YouTube, iTunes of andere streaming diensten. In de meeste gevallen is de karaokespeaker ook voorzien van een USB aansluiting, waardoor je MP3 bestanden op een USB-stick kunt zetten en deze direct afspelen.

Ben je toch op zoek naar een wat groter en professioneler karaokesysteem? Dan zijn bijvoorbeeld de volgende producten de ideale oplossing voor je. Als eerste de BoomTone DJ Double10, een mooie trolley speaker van serieus formaat en bijbehorend geluid.  De Party Light&Sound Party12 RGB is een compacte draagbare speaker met licht effecten, daarnaast heeft Party Light&Sound ook nog een set met 2 losse speakers met maar liefst 3 microfoon ingangen. Deze Party-Karaoke10 set staat geweldig in jouw feest opstelling!
Zo zie je maar, voor iedere ruimte is er wel een passend model. Zet je muziek op een USB-stick of SD kaart en speel het direct af! Ook kun je jouw smartphone of tablet koppelen via bluetooth en de grootste hits afspelen vanaf Spotify of YouTube!

In de categorie Portable Speakers vind je in onze shop ook vele andere speakers die je kunt gebruiken voor jouw karaoke feestjes. Uiteraard mag je ons altijd even bellen wanneer je vragen hebt over een bepaalde speaker en of je deze kunt gebruiken voor je doeleindes. De speakers van Ibiza Sound en QTX zijn speakers met een hoog vermogen en tevens in vele gevallen voorzien van alle mogelijkheden die je nodig hebt om hem te kunnen gebruiken als karaokebox.