• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf Ä50,-
 • werkdagen voor 23.59 besteld, morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

Introductie van de Novation Launchpad X en Launchpad Mini MK3

Introductie van de Novation Launchpad X en Launchpad Mini MK3
Gepubliceerd: 11-11-2019
Het is tien jaar geleden dat het originele Launchpad werd geÔntroduceerd en we zijn enorm trots om de nieuwste full-sized en draagbare versies van 's werelds favoriete Ableton Live-gridcontroller aan te kondigen: Launchpad X en Launchpad Mini MK3.
 
De Novation Launchpad X is de essentiŽle MIDI-padcontroller voor Live, waarmee snel en moeiteloos clips en scŤnes kunnen worden gestart, expressief instrument spelen en direct transport en mixerbesturing. Launchpad X's 64 snelheids- en drukgevoelige RGB-pads zijn onze meest responsieve tot nu toe, terwijl Drum- en Note-modi automatisch schakelen tussen percussieve en melodische instrument triggering, en de speciale Capture MIDI-knop betekent dat je nooit meer een geweldig idee verliest. Dynamische noot- en schaalmodi houden uw baslijnen, melodieŽn, akkoorden en leads perfect onder de toets, en cruciale uitvoeringsregelaars - stoppen, solo, dempen, opname arm, niveaus, pannen en verzendingen - zijn met een druk op de knop verwijderd. Met USB-C-connectiviteit en geen stuurprogramma's om te installeren, brengt Launchpad X alles wat u nodig hebt binnen handbereik, zodat u minder tijd kunt besteden aan muizen en meer muziek kunt maken.


 
De Novation Launchpad Mini is onze meest compacte en draagbare 64-pad MIDI-gridcontroller, die je alles geeft wat je nodig hebt om te beginnen met optreden in Ableton Live - en het past in je tas. Heldere RGB-pads passen perfect bij uw clips en scŤnes, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om uw Ableton Live-sessies te zien, terwijl directe en tactiele toegang tot de uitvoeringsbesturing van Live u bevrijdt van de muis en het toetsenbord, en met de Drum- en Note-modi kunt u direct schakelen tussen spelen beats en melodieŽn.

 
Launchpad X en Launchpad Mini uitbreiden verder dan Ableton Live, je kunt de MIDI-toewijzingen van elk aanpassen binnen drie (Mini) of vier (X) aangepaste modi met behulp van Novation Components, voor controle van bijna alles. Stuur MIDI CC's, notities en berichten over programmawijzigingen uit en gebruik zelfs rijen of kolommen als faders - de enige limiet is je verbeelding. En beide modellen worden geleverd met een uitgebreide bundel meegeleverde software, waaronder Ableton Live Lite, een reeks plug-ins van AAS, XLN Audio, klevgrand en Softube, twee maanden gratis abonnement op Splice en lidmaatschap van Sound Collective, waardoor Novation hardware-eigenaren hebben om de paar maanden een nieuwe gratis plug-in.
 
Of u nu de voorkeur geeft aan de geavanceerde functies en snelheidsgevoeligheid van X of de ongeŽvenaarde draagbaarheid van Mini, er is een Launchpad voor elke artiest en producent. De Novation Launchpad X en de Novation Launchpad Mini zijn nu verkrijgbaar in onze webshop. CategorieŽn: Producten
  

Navigatie