• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf Ä50,-
 • vandaag besteld voor
  23.59 morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

Introductie van de nieuwe Launchkey Mini MK3

Introductie van de nieuwe Launchkey Mini MK3
Gepubliceerd: 11-11-2019
Met de nieuwe Launchkey Mini MK3 heeft Novation de  enorm populaire 25-mini-key draagbare MIDI-toetsenbordcontroller voor Ableton Live veelzijdiger, aanpasbaar en speelbaar dan ooit gemaakt. Nu kun je overal tracks maken met de nieuwe arpeggiator van Launchkey Mini MK3, de modus Fixed Chord, de speciale MIDI-knop Capture, 16 grote RGB-pads, transportregelaars en meer. 

Met de beste, meest responsieve mini-keymech tot nu toe, geheel nieuwe toonhoogte- en modulatie-touchstrips, een sustain-pedaalingang en 16 nieuw RGB-verlichte pads, is Launchkey Mini MK3 het perfecte platform voor expressieve prestaties en bijpassende kleuren. De nieuwe Fixed Chord-modus en arpeggiator helpen je je melodische en harmonische ideeŽn in nieuwe creatieve richtingen te brengen, waardoor akkoorden kunnen worden getriggerd door enkele noten en vastgehouden akkoorden in riffs, melodieŽn en sequenties veranderen; en dankzij de Capture MIDI-knop raak je nooit een noot kwijt, zelfs niet als je de opname vergeet. 

Besteed minder tijd aan het klikken op muisknoppen en meer tijd aan het maken van muziek, omdat Launchkey Mini's diepe en intuÔtieve integratie met Live u een stap terug laat van het scherm en de beats voelt. Start en stop het afspelen en opnemen via de speciale transportknoppen, bedien de bedieningselementen Mute, Solo, Volume, Pan en Send van de mixer en neem directe controle over Device Macro's met acht roterende encoders - maak meer verbinding met je muziek, navigeer en mix je projecten op een tactielere manier dan de muis en het toetsenbord hopen te matchen. 

Lucy2 Desktop

De Novation Launchkey Mini MK3 wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om complete tracks in de doos te maken, inclusief geluiden, virtuele instrumenten en plug-in effecten van AAS, Softube, Spitfire Audio, XLN Audio en Klevgrand, plus lidmaatschap van Novation Sound Collective, waarmee je nieuwe gratis content krijgt van onze plug-in partners om de paar maanden. Het heeft ook een MIDI out-poort voor aansluiting op hardware synths en grooveboxes; en als Live niet uw enige productieomgeving is, maken de meegeleverde mapping-sjablonen Launchkey Mini ook de ideale oplossing voor on-the-go besturing van Logic, Cubase, Reason of een andere HUI-compatibele DAW. 

De meest compacte en draagbare MIDI-toetsenbordcontroller, Launchkey Mini MK3, geeft je alles wat je nodig hebt om te beginnen met het maken in Ableton Live - en het past in je tas. De Novation Launchkey Mini MK3 is nu verkrijgbaar via onze webshop.

CategorieŽn: Producten
  

Navigatie