• Voor 23.59 besteld?
  Morgen gratis in huis!
 • 2 jaar garantie
  Op al onze producten
 • Advies nodig?
  +31(0)40 - 76 000 85

Blog categorieen • gratis verzending
  bij orders vanaf Ä50,-
 • vandaag besteld voor
  23.59 morgen in huis
 • slechts 5km van de
  Belgische grens
 • 2 jaar garantie
  op al onze producten
 • laagste prijs garantie
  op het hele assortiment
 • showroom met 1000 m2 magazijn

Akai MPC Live Xpert bij DJ Stunter

Akai MPC Live Xpert bij DJ Stunter
Gepubliceerd: 17-05-2017
Op dinsdag 16 Mei is onze Akai MPC Live Xpert naar de producttraining geweest van de nieuwe Akai MPC Live en de Akai MPC X! Tijdens deze training is er tot in detail ingegaan op de specificaties van de nieuwe productlijn. Product expert Andy Mac (Senior MPC Specialist van Akai) heeft gedurende de training vele nieuwe functies uitgelicht waarmee duidelijk werd dat de nieuwe MPC producten zeer vernieuwend zijn binnen de productie en live performance van muziek binnen bijna alle verschillende genres.

De nieuwe MPC live series zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met producers, muzikanten en DJ's zodat de wensen vanuit de praktijk ook echt zouden worden nagekomen. Een van de meest vernieuwende features van de nieuwe MPC's wat er nog niet was binnen deze markt was de standalone functie. De MPC production centres zijn voorzien van een ingebouwde accu die tot wel 7 uur meegaat en heeft daarnaast een ingebouwde SSD schijf van 16GB die boordevol factory content komt. Ook kun je het geheugen uitbreiden doormiddel van een USB drive, SD kaart of een extra SSD of HDD drive. Op het 7" inch high-resolution touch sensitive display (bij de MPC-X 10.1" inch) kun je alle informatie aflezen over je samples, patterns, sequences en sound! Maar door de touch mogelijkheid kun je ook alles met 1 vinger direct bedienen, intekenen, zoomen, knippen en bewerken. Binnen no-time kun je complete beats en sequences maken die je daarna kunt gebruiken tijdens optredens of in de studio. De MPC Live en MPC-X zijn gelijk qua functionaliteit enkel heeft de MPC-X een groter touchscreen, meer handson controls voor nog snellere navigatie en een aantal extra aansluitingen waardoor hij iets meer gericht is op studio gebruik. 

Het kan soms veel tijd kosten om samples perfect te knippen, timestretchen, pitchen en verder te bewerken! Met de nieuwe MPC serie gaat het razend snel en ben je direct in staat om je favoriete samples te gebruiken in jouw nieuwe muzikale creaties. Je laad een sample of acapella in en met een paar drukken op het scherm kun je de vocalen of andere waveforms opknippen en eenvoudig bewerken. De nieuwe units zijn voor voorzien van audio inputs waardoor je zelfs live instrumenten en stemmen op kunt nemen op de ingebouwde SSD schijf of op USB/SD. Chop de opname op en je kunt hem on the fly gebruiken tijdens je optreden of zelfs als instrument bespelen!

De MPC Live en MPC X worden geleverd met maar liefst 10GB aan factory content zodat je direct aan de slag kunt om je eigen beats, tracks en audio producties samen te stellen. De samples en sequences die worden meegeleverd zijn onderverdeeld in vele verschillende genres zoals HipHop, Techno, House, EDM en nog veel meer zodat iedereen de sound kan vinden die hij/zij zoekt. Ook kun je je eigen packs maken of speciaal door Akai professionals geproduceerde expansion packs. 


CategorieŽn: Nieuws
  

Navigatie